Beşiktaş Boyacı Boya Ustası

Beşiktaş Boyacı Boya Ustası

Beşiktaş boyacı boya badana ustası sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda, ehil ekibimiz ile sizlere titiz, temiz ve muntazam bir hizmet sunmaktayız. Hizmet sektörünün ne kadar hassas olduğunun bilincinde olmakla birlikte, müşterilerimizin isteği doğrultusunda yada onlara hitap edecek fikirleri sunmaktayız.

Beşiktaş boyacı ustası yıllarını tadilat dekorasyon ve iç tasarım üzerine adamış biri olarak, sizlere farklı tadilat alanlarında da hizmet vermektedir. Hizmetlerimize buradan tıklayarak göz atabilirsiniz. Boya badana denildiğinde akla ilk gelen hususlardan biri, profesyonel çalışan bir boya badana firması bulmaktır.

Boyacı Boya Ustası
Boyacı Boya Ustası

Beşiktaş badana firması bünyemizde çalışan ustalarımız, işe başlamadan evvel uygulamalı bir sınavdan geçirilmektedir. Ki bu uygulamayı ilk gerçekleştiren kişilerden biri olma gururunu da ayrıca yaşamaktayız. Beşiktaş boyacı bünyesinde çalışanlarımız boş bir daire yada depomuz da denenerek ustalığı, yetkilimiz tarafından takibi yapılıp, ustalık yeterliliği yetkilimiz tarafından onay aldıktan sonra Beşiktaş boya ustası bünyesinde çalıştırılmaktadır.

Beşiktaş boyacı; çalışma saatlerimiz standart olarak sabah 00:08 akşam ise 18:00 olaraktır. Tabi bu çalışma saatlerimiz müşterinin talebi doğrultusunda değişkenlik gösterebilir. Ki acil yetişmesi geren ev veya iş yeri olmak üzere, geç saatlere kadar hizmetimizde bulunmaktadır. Amacımız Beşiktaş boyacı ustası müşteriye iyi bir hizmet sunabilmeli, talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını giderebilmeli düşüncesindeyiz. Bu düşünce ile çalışanlarımız müşteriye karşı nasıl davranılmalı ve ahlaki kurallara göre bilinçli kişilerden kadromuz oluşmaktadır.

Boya Badana Ustası
Boya Badana Ustası

Beşiktaş Boyacı

Beşiktaş boya ustası iş başlama öncesi sabah 08:00 yapılacak ev yada iş yerinde boya yapılacak yapıda bulunur. Boya yapılacak alanın büyüklüğüne göre, 1 günde bitecek şekilde usta, ustalar ve yardımcıları hazır bulunur. Boyacı ustamızın yardımcıları hemen eşyaları ortaya  istifleyerek, eşyaların üstünü güzel bir şekilde naylon ile kaplama aşamasını yaparlar. Hemen akabinde avizeleri sarar ve prizleri bant yardımı ile kapatıp boya gelmesine engel olunur. Daire duvar boyası renkleri için tıklayabilirsiniz. Bunların hepsi gerçekleşmesi sonrası, zemin de parke yada fayans her ne var ise naylon serilerek boya gelmesine mani olunduktan sonra, işe başlanılır.

Beşiktaş boya badana öncesi hazırlıklarımızı sizler için alt tarafta bulunan resimleri  sizler için derledik. Resimlerin hepsi bize ait olmakla birlikte, öncesi ve sonrası resimlerdir. Resimler ne kadar titiz ve temiz çalıştığımızın göstergesidir. Hizmetimizden yararlanmak için 0532 717 53 03 telefon numarasından bize 7/24 ulaşım sağlayabilirsiniz. Bir diğer sayfamız olan boyacı ustası badana ustası sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Beşiktaş boya yapan ustalar biri tavan boyasına, diğer ustamız ise varsa kartonpiyer onun boyasını ve kestirmesini yapmaktadır. Tavanın eskiliğine ve yeniliğine göre 1, 2, 3 kat olmak üzere, farklılık göstermesine göre uygulama katları ayarlanır Beşiktaş boya ustası dahilinde. Tabi öncesinde ustamız tarafından tavanda alçı ve sıva işi olmaması neticesinde tavan boyası vurulmaktadır. Tavan kısmında tamir bulunması sonucu, tamirin 1 gün yada 2 ile 3 saat öncesinde yapılıp, boya aşamasına gelindiğinde zımpara yada sünger ile tesviyesi yapılması gerekmektedir.

Boyacı Ustası
Boyacı Ustası

Beşiktaş duvar boyası ustası, duvardaki çivi ve vida deliklerini, su sonucu duvarda oluşan kabaran alanların, duvarda müteahhit yapımı hatası duvarların yamuk olması gibi durumlarda saten alçı ile tamir ve onarım gerçekleştirilmesi yapılmaktadır. Bu tamirlerin hem mevsimsel olarak, ve tamirin boyutu olarak gün ve saat farklılığı göstermektedir kuruması adına. Dolayısıyla bu gibi durumlarda gün mü yada saat mi olup olmadığına Beşiktaş boyacı tarafından belirlenmektedir.

Beşiktaş Boya Badana Ustası

Beşiktaş boya ustaları alçı tamiratları işlemlerine zımpara ile tesviye ettikten sonra, astarını uygulayıp boya badana ustası boya uygulamasına geçmektedir. Bir ustamız kestirme yapar iken diğer boyacı ustamız ise arkasından duvar boyasını rulo ile yaparak gelmektedir. Hava durumuna bağlı olarak 2 ile 3 saat arası 2 katı aynı şekilde ustalarımız tarafından vurulmaktadır. Mevcut da bulunan eski renk koyu bir renk ise, muhtemelen 2 kat duvar boyası uygulaması 1 kat daha isteyecektir. Ki uygulanan boya açık renk ise. Koyu renk ise bazen kapanmakta olup, bazende kapatmamaktadır.

Beşiktaş boya uygulaması bittikten sonra, ustalarımız ve yardımcılarımız tarafından kaplanan eşyalar, mutfak dolapları, mobilya gibi eşyaların üzerinde bulunan naylonlar güzel bir şekilde toplanır. Toplandıktan sonra eşyalar yerine kırılmayacak şekilde koyulur. İstanbul Beşiktaş boyacılar tarafından yerdeki, kapı ve priz de bulunan bant ve naylonlar toplanır. Bu işlemlerin gerçekleşmesi sonucu yerde oluşan tozlar yardımcılarımız tarafından temizlendikten sonra, işimiz aynı gün içinde müşterimize teslim edilmektedir.

Beşiktaş dış cephe boyama işlerinizi isteğiniz renk doğrultsun da yapıyoruz. Dış cephede renk seçimi çok önem arz etmektedir. Tabi ki sizde bu konu da binanızın ön plana çıkmasını istiyor iseniz. Dış cephe renklerinde minimum 2 maksimum 3 renk kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Nedeni ise tek renk kullanımlarda bina kendini pek göstermemektedir. 2 renk kullanıldığı takdirde daha dekoratif bir görünüm elde edilmektedir. Sizler de Beşiktaş boyacı boya ustası tarafından renk yada tasarım konusunda destek alabilirsiniz. Destek konusunda her hangi bir ücret talebimiz de bulunmamaktadır.

Beşiktaş Boya Ustası

Beşiktaş saten boya ustası aramanızda bizlere talebinizi bildirebilir, çalışmamızı gerçekleştirebiliriz. Saten boyası an itibari ile pek kullanılmamakla birlikte, çok az bir talep bulunmaktadır. Saten boya eskilerde pek çok kullanılan bir boya türüdür. Yıl olarak belirtecek olursak sizlere Beşiktaş boya ustası olarak 1990 ve 2010 yılları arası çok kullanılan bir boya türüdür. Bu boya türü çok meşakkatli olmakla birlikte, bir o kadar da maliyetlidir. Silinebilir özelliği ise şu anki boyalar ile kıyasladığımızda, tartışmaya açık bir konudur.

Boyacı Ustası Badana
Boyacı Ustası Badana

Beşiktaş badana ustaları sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için, yapmış olduğu çalışmaları özenerek gerçekleştirmektedir. Yaşam alanlarınız da ferah bir ortam yaratabilmek adına, yaşam konseptinize uygun tasarımlarımızı hizmetinize sunuyoruz. Bunları göz önünde bulundurarak, zevkinize hitap edecek şeyleri tasarlayıp uygulama dahilinde sizlere sunuyoruz. İç ve dış tasarımlarımızı siz değerli müşterilerimize Beşiktaş boyacı adına gerçekleştiriyoruz.

Boya Ustası
Boya Ustası

Beşiktaş uygun fiyata boya ustası dediğiniz de sizlere boya badana uygulamamızda, kaliteli malzeme ve ekonomik bir fiyata elimizden geldiği kadarıyla hizmet sağlamaktayız. Piyasada Beşiktaş boyacı boya ustası olarak baktığımız da bir çok firma ve kişilerin altında bir fiyatımız vardır. Her bütçeye uygun boya malzemelerimiz ve işçiliğimiz ile herkese hitap etmek için var gücümüzle çalışmalarımızı boya badana ustası olarak gerçekleştiriyoruz. Sizlerde bütçenize uygun bir firma arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Beşiktaş boya fiyatları 2019 yılının ilk çeyreği 2+1  daire boya badana fiyatı minimum fiyatı 1.000 maksimum fiyatı ise takribi olarak 1.500 olarak fiyatlandırılmaktadır. Bu fiyatı daire boş mu? Ev eşyalı mı? Tamirat işi var mı? Bu gibi durumlarda fiyat farklılığı artabilmektedir. Mesela başka bir örnek verecek olursak, hangi boya türü yada hangi marka talep ediliyor? Plastik, silikonlu yada yağlı boya tercihi midir? Bunlarda ayrı bir detaydır boya badana uygulamasında.